Троє бандитів з автоматом напали на АЗС та вистрелили у заправника

20 июня 2011 г. в 13:58

Поранений чоловік зрозумів, що йому втрачати вже нічого і пішов на злочинців в рукопашну.

13.jpg

Фінал сутички став по-справжньому драматичний.

Троє незнайомців ввірвалися на заправку пізно ввечері. Всі були в масках, один тримав автомат. Здобиччю нальотчиків стали 70 тисяч гривень. Коли заправник спробував їх зупинити, в нього вистрелили. Поранений чоловік зрозумів, що йому втрачати вже нічого і пішов на злочинців в рукопашну.

Роман Рибіцький, перший заступник начальника міліції Львова:

В цій, можна сказати, героїчній боротьбі, по-іншому не назвеш, тому, що особа дійсно мала сміливість вступити у фактично нерівний поєдинок із нападником і йому все ж таки вдалося затримати одного із них.

Покинувши подільника, двоє інших кинулися навтьоки. Однак скористатися награбованим ті не встигли – бандитів затримали по гарячих слідах. Ті, як з’ясувалось , мали цілий збройний арсенал і після пограбування АЗС планували напасти на інші заправки, однак правоохоронці зіпсували їхні мрії.

За напад на заправку Львівському бандугрупуванню світить 15 років ув’язнень. Пораненого ними чоловіка врятували лікарі, той зараз знову на роботі. У його ситуації не слід було встрявати в бійку з бандитами, але ж, за словами класика, ми співаємо пісню саме безумству хоробрих.

 

Троє бандитів з автоматом напали на АЗС та вистрелили у заправника

EXMO affiliate program