Двоє молодих хлопців-одеситів врятували китайську сім'ю

13 сентября 2011 г. в 18:15

На китайців напали близько 5 ранку – подружжя тільки-но вийшло з квартири в під’їзд, як до них підбіг грабіжник. Він вдарив чоловіка кулаком, потім електрошокером та забрав барсетку з грошима.

16.jpg

 

Але втекти  не зміг – у під’їзд саме зайшла компанія молодиків. Гуляки поверталися додому з нічного клубу і почули крики про допомогу.


Олексій -  допоміг затримати грабіжника:
Собирались расходиться после дискотеки, бежала китаянка, кричала: «Мафия, помогите!». Мы увидели проходящего быстрым шагом мужчину, потом он побежал, мы пустились в погоню.


Парубки  наздогнали грабіжника в сусідньому дворі і не відпускали поки не приїхав наряд міліції.


Святослав -  допоміг затримати грабіжника:
Приемов никаких не применяли, мы просто оборонялись и попытались задержать его до приезда милиции.


Обом парубкам по 22 роки, поки вони тримали грабіжника, їхня подруга – 17-річна Катя, не злякавшись крові, почали надавати китайцю першу медичну допомогу.


Катерина  - надавала китайцю першу медичну допомогу: 
Мужчина китайской национальности – он изначально был без сознания. Я пошла в магазин, купила воды, салфетки, начала промывать раны, смотреть, сломаны ли челюсть и ребра.


Грабіжник зараз у СІЗО, китайське подружжя – отримало назад свою барсетку.  Тепер іноземці знають, що Україна славиться не лише гучними корупційними скандалами, а й добрими людьми, які готові допомогти просто так -  безкоштовно. Побільше б нам таких українців!
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Двоє молодих хлопців-одеситів врятували китайську сім'ю

EXMO affiliate program