Троє молодиків забили чоловiка до смертi на очах у перехожих

18 мая 2011 г. в 08:45

Місцем розправи над людиною став автовокзал. Троє молодиків зупинили вночі чоловіка, який ішов наодинці, та почали його лупцювати.

 

Викликати міліцію чи зупинити побиття ніхто з перехожих не наважився. Така байдужість коштувала людині життя.

Артем Лящук, слідчий міліції:

В ЦГБ г. Дзержинска поступил гражданин с многочисленными ссадинами, гематомами, переломами рёбер и переломами челюсти. В этот же день в 18 час. поступило сообщение о том, что данный мужчина скончался.

Очевидці розповіли, що трійця була у стані сп’яніння і чіплялась до всіх присутніх. Продавці кіосків розповіли, що добре знають горе-парубків – ті були місцевою грозою. Хлопці постійно замовляли спиртне, після чого чіплялись до випадкових людей. Один з них досі навчається у школі.

Олександр Шемякін, оперуповноважений сектора карного розшуку:

На автовокзале г. Дзержинска в данном месте, где мы сейчас находимся, двое неизвестных начали избивать мужчину, после чего к ним присоединился третий.

Коли хлопців затримали, ті перебували у стані важкого сп’яніння. Пригадати, за що вони вбили перехожого, ніхто з них не зміг.

10 років ув’язнення, яке загрожує трьом лобурякам за побої, які спричинили смерть, не втішать родину загиблого. Чоловіку було 45 років. У нього залишилось двоє дітей.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Троє молодиків забили чоловiка до смертi на очах у перехожих

EXMO affiliate program