Троє озброєних бандитів: 'Якщо не віддаси гроші, до ранку не доживеш!'

10 мая 2011 г. в 15:01

«Якщо не віддаси гроші, до ранку не доживеш!» У Кривому Розі троє озброєних бандитів напали на жінку-підприємицю. Злочинці наказали віддати гроші та цінності, однак та відмовилась. За таку непокору садисти затіяли тортури.


Сусіди розповідають - кілька незнайомців ошивалися поблизу квартири бізнес-вумен ще з вечора. Люди у дворі знають один одного в обличчя, тому невідомі чоловіки викликали підозру.

СУСІДКА:

Дивлюся, два парня ідуть. Такі коренасті, один чорнявий, видно, що спортом займаються. Я звернула увагу, до кого ж це в цей будинок? Ми практично як одна сім’я, всіх знаємо.

А уночі люди прокинулись від галасу у квартирі сусідки. Із помешкання вибігли ті самі незнайомці. Хазяйку знайшли зв’язаною і непритомною.

СУСІД:
Галина була прив’язана до батареї, в неї був заклеєний рот, вони її били. Вони з неї вимагали гроші і все. Вони перевернули там усе.

Сусіди детально описали прикмети незнайомців і машину на якій вони зникли. Орієнтування розіслали усім патрулям і вже за кілька годин нападники давали свідчення міліції. У кожного знайшли по пістолету, а також  маски із прорізями. За словами ватажка банди, під час нальоту їм були потрібні лише гроші.

ЗІЗНАВСЯ У ЗЛОЧИНІ:

Показали пистолет, сказали, что нам нужны только деньги. Ни бить, ни насиловать никто никого не будет. Сказали, чтоб об этом она даже не думала.

ЗІЗНАВСЯ У ЗЛОЧИНІ:
Много нашли? – Да нет. 50 тыс. грн. и золото, сколько грамм не знаю там. Отдали долг, нужны были деньги человеку. Отдали долг, а золото спрятали.

За розбій та катування трійці загрожує 12 років тюрми. Потерпіла від їхніх знущань жінка зараз у лікарні. Їй п‘ятдесят один. Вона живе сама. Щоб не повторити її помилки, міліціонери застерігають глядачів – не відкривайте двері невідомим людям.

ІГОР МІЛОВАНОВ,  КЕРІВНИК ТЕРНІВСЬКОГО РВ МІЛІЦІЇ М. КРИВІЙ РІГ:

Хотелось бы посоветовать жильцам, если мы говорим о конкретном деянии, всё-таки быть более осторожными, бдительными. И не убедившись в том, кто к ним пришёл в позднее время, не открывать двери.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Троє озброєних бандитів: 'Якщо не віддаси гроші, до ранку не доживеш!'

EXMO affiliate program