Троє п'яних зґвалтували дівчину і забили її до смерті на очах у людей, які їли шашлики

16 мая 2011 г. в 20:45

Троє друзів (16, 17 та 28 років) закатували 27-річну знайому, яка не погодилася добровільно зайнятися з ними сексом.

 

У Ярославлі (Росія) Троє п'яних чоловіків зґвалтували 27-річну дівчину у лісі, де група людей смажила шашлики. Вони катували дівчину на очах у відпочиваючих, але ніхто не покликав на допомогу, навіть, коли дівчину вбивали.

Наймолодшому ґвалтівникові всього 16 років. Його друзям – 17 та 28. Троє знайомих умовили самотню дівчину відправитися пізно ввечері на посиденьки неподалік від місцевого стадіону. Розраховуючи на "гарячу" ніч, чоловіки затарились випивкою і презервативами.

Коли всі добряче випили, хлопці почали чіплятися дівчини. Але в сексуальний зв'язок вона відмовилася вступати навідріз.

Тоді вони взяли жінку за руки й за ноги і винесли її в ліс. Це бачили люди, які відпочивали неподалік. Чому вони не намагалися допомогти дівчині, незрозуміло.

Там, у лісі, жінку ґвалтували всіма способами. Жертва погрожувала, що здасть їх до міліції, як тільки звільниться. Всі троє почали бити її. Нещасна дівчина померла на місці.

Біля вбитої вони залишили найголовніші докази - використані презервативи. Напередодні всі троє стали перед судом. 16-річного хлопця засудили до шести років колонії виховного режиму. 17-річному (зараз йому вже 18) дали сім років загального режиму. Єдиний повнолітній засуджений до десяти років.

Источник: tsn.ua

 

Троє п'яних зґвалтували дівчину і забили її до смерті на очах у людей, які їли шашлики

EXMO affiliate program