"Це подарунок долі перед Новим Роком": волонтер поділився хорошими новинами про бойовиків "ДНР"

10 ноября 2017 г. в 23:24

Частина бойовиків "ДНР" дезертирував з розташування бригади. Про це розповів волонтер і блогер Мирослав Гай на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За його словами, в четвер, 9 листопада, з "1-ї окремої мотострілкової бригади ДНР" дезертирував група терористів.

"Причини, та сторона ніколи не назве, але все таємне стає явним. Думаю, скоро, дуже скоро ми дізнаємося, куди вони пішли і що вони розповідають про службу і своїх командирів. Я так розумію - це подарунок долі перед Новим Роком", - написав Мирослав Гай.

Британський політолог, фахівець з України Ендрю Вілсон сказав, якщо Росія виведе свої війська з Донбасу - то "ДНР" і "ЛНР" розваляться.

"Повне виведення військ (РФ з Донбасу - ред.) Буде означати лише одне - "республіки" розваляться. Я не бачу іншого логічного сценарію. Однак я не думаю, що зараз Росія цього хоче, тому що це стане грандіозною втратою віри. Може статися демілітаризація і без повного виведення військ - це, мабуть, те, про що домовляються Сурков і Волкер. щось на зразок скорочення військової підтримки ( "Л/ДНР") виглядає можливим. Але Путін точно не хоче зникнення цих "республік" - це буде колосальне поразку", - сказав Вілсон.

РБК-Україна

EXMO affiliate program