Тверський: Росіяни «поламалися». Ніхто не хоче вийти з українським прапором і гаслом – «ні війні»

12 июня 2017 г. в 08:53

Забуваємо, ховаємося, сором’язливо відводимо очі. У ці хвилини гинуть українські солдати. Як і вчора. Як і будуть гинути ще завтра. Війна йде четвертий рік. Четвертий рік репресій в Криму.

Тільки Путін винен? Так Путін винен – ось так виправдовуються, відмахуються, відплигують, – пише на своїй сторінці у Фейсбук російський опозиційний журналіст Олександр Тверський.

Десятки тисяч російських громадян їдуть вбивати і грабувати на схід України. Міліони фінансують цю війну. Через податки і через пряму допомогу терористам на Донбасі переказами. Десятки мільйонів мовчазно схвалили і схвалюють досі.

У Сирії була хімічна атака. Зрозуміло з чиєю допомогою, чиєю зброєю, за чиєю вказівкою. Путін винен? Так Путін винен – горбляться, шмигають, закривають очі. Мільйони росіян бачили дітей, що задихаються від газу. Подивилися, позіхнули і переключили канал.

А тут корупція. Корупція! У Медведєва великий будинок і ми всі глибоко шкодуємо, що будинок цей не наш. Ось це привід для обурення. Чи не війна, не сотні тисяч трупів і зламаних доль чужих народів, які створила за останні кілька років Росія разом зі своїм ошалілим населенням, а корупція (ніколи такого не було і ось знову!).

Вчора загинули 4 українських захисника. Кого це хвилює? Ось битва двох блогерів Усманова і Навального – це подія, це гаряче, ось тут прям емоції, обурення, гнів. У головах росіян трапилася якась непоправна поломка. Збій, який неможливо нічим виправдати.

Хто поверне чотири життя чотирьох українських хлопців, які обірвалися вчора з вини Росії і її байдужого народу? Хто?

Ніхто не хоче вийти завтра з українськими прапорами і єдиним гаслом – «ні війні, ні завоюванням, ні імперії»? Ніхто? Я так і думав. Альтанки чиновників і яхти патріархів розглядати набагато веселіше. Окей.

zik.ua

EXMO affiliate program