У Чернігові 15-річний парубок помер після сварки з таксистом

25 августа 2011 г. в 14:26

Мати школяра розказує – вони переїжджали на іншу квартиру і попросили  водія завантажити валізи в машину.

16.jpg

Але шофер заявив   – відвезе людей тільки якщо вони доплатять йому за багаж.  Свідки додають – коли сім‘я  відмовилася, таксист почав викидати їхні речі з авто  і нібито лаяти жінку. Син заступився за матір,  після чого, розказують люди, таксист штовхнув парубка, той вдарився головою об стіну, впав і помер.
 
За попередніми висновками судмедекспертів  - парубок помер через набряк мозку, спричинити який міг епілептичний напад. Але рідні хлопця кажуть – дитина була здоровою.
 
Рідні померлого впевнені:  хлопець впав не через приступ  – він помер від удару таксиста.  Люди навіть спеціально сфотографували синці на тілі школяра і тепер хочуть довести що факт побиття дитини таксистом таки був. Фотографії  тіла зараз у міліції.
 
Міліція поки що утримується від будь-яких коментарів. Правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом смерті парубка, але конкретно  поки що нічого не можуть сказати – чекають результатів експертизи. Знімальна група намагалася зв’язатися з таксистом,  але він не відповідає на телефонні дзвінки. За неофіційною інформацією – шофер зараз в якійсь із лікарень Чернігова, де нібито  лікується від побоїв, які, начебто, отримав після сутички. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У  Чернігові 15-річний парубок помер після сварки з таксистом

EXMO affiliate program