УХмельницькому машина ДАІ на пішохідному переході збила школярку

26 сентября 2011 г. в 19:20

14-річна Наталя ввечері  поверталася додому, на пішохідному переході (на зелене світло) переходила дорогу, у цей момент, каже,  її збила машина ДАІ.

gai3.jpg

 

Лікарі говорять:  стан потерпілої задовільний, але вона потребує постільного режиму і догляду  медиків.


Свідки переконують, що працівники ДАІ, які збили дівчину,  хотіли покинути місце аварії. Аби цього не сталось, люди викликали міліцію, швидку, і перекрили дорогу – хмельничани лягали під колеса машини інспекторів, щоб вони нікуди не поїхали. Всіх цих людей, кажуть свідки, одразу забрали в міліцію.


За словами очевидців, цю аварію міліція оформила не так, як потрібно, і не вписала в протокол всю інформацію. Машину ДАІ, яка  збила дитину, не поставили на штрафмайданчик. Знімальна група “Надзвичайних новин” знайшла авто  в темному провулку неподалік міського відділу ДАІ. За кермом машини, за словами свідків ДТП ,  сидів напарник того інспектора, який скоїв наїзд.


Того дня міське ДАІ було небагатослівне. Попри  те, що в кабінеті начальника горіло світло, черговий сказав, що керівництва  немає на місці.


Наступного дня ми отримали коментар від міліції. Керівництво міського відділу ДАІ стверджує, що патрульна машина поспішала на оформлення ДТП. В управлінні заявили – винуватця аварії вони від роботи не відсторонили. Інспекція внутрішнього складу УМВС області та прокуратура міста зараз проводять свої перевірки. Правоохоронці  вирішують  питання стосовно  порушення чи не порушення кримінальної справи.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У  Хмельницькому машина ДАІ на пішохідному переході збила школярку

EXMO affiliate program