У британських школах учителям повернули можливість бити учнів

2 сентября 2011 г. в 13:11

Уряд Великобританії у відповідь на лондонські заворушення має намір дозволити жорсткі методи виховання дітей в школах, в тому числі застосування фізичної сили для покарання неслухняних школярів.

nasilie.jpg

 

Влада Великобританії повертає у школи жорстокі методи виховання учнів.

Міністр освіти Майкл Гоув заявив, що треба відмінити правило, за яким вчителі повинні фіксувати кожен випадок використання фізичної сили проти недисциплінованих учнів, і це допоможе "відновити авторитет дорослих" після заворушень у Лондоні.

Виступаючи в академії Дюранд в Стоквелл, на південь від Лондона, Гоув сказав, що шкільні правила обмежували використання вчителями фізичних покарань.

"Дозвольте мені бути гранично ясним. Якщо якийсь батько тепер чує в школі: " Вибачте, ми не маємо права фізично чіпати студентів", то ця школа не права. Просто не права. Правила гри змінилися", - заявив міністр.

Він також повідомив, що хотів би залучити більше чоловіків на роботу в школу в якості вчителів, особливо в початкових класах, щоб вони могли б продемонструвати силу.

Уряд планує почати цієї осені програму по залученню колишніх військовослужбовців до шкіл.

Раніше співробітники британської поліції повідомили, що станом на 21 серпня у зв`язку із масовими лондонськими заворушеннями на початку серпня заарештовано 1875 осіб.

Як повідомляється, з них 1073 учасникам були пред`явлені звинувачення у мародерстві та організації підпалів.

 

Источник: ria.ru

 

У британських школах учителям повернули можливість бити учнів

EXMO affiliate program