У частинах російської армії, перекинутих на Донбас, процвітає мужелозтво?

21 апреля 2015 г. в 08:46

При спробі оборонити солдата від згвалтування, офіцер російської військової частини, що зараз перебуває під Новоазовськом, був убитий.

 

Про такі дані радіоперехоплення розмови російських військових на Донбасі з їх керманичами у Росії повідомив 18 квітня блогер Олег Ярчук.

Як ідеться в повідомленні, трапилося це на окупованій бойовиками частині Донбасу на Маірупольському напрямку. Наругу над уродженцем Самари мали намір вчинити його ж «побратими» з 200-ої артилерійської бригади, що постійно дислокується в Забайкаллі.

«Маріупольський напрямок. Р-н н. п. Новоазовськ.  При спробі запобігти нестатутним відносинам між в\с підрозділів 200-ї артилерійської бригади (*Забайкальський край) убитий офіцер згаданої в\ч. Винний затриманий і переданий відповідним органам. «200″ -1 (* Обставини події — два в\с , буряти за національністю, спробували зґвалтувати прикомандированного в\с цієї ж частини, росіянина за національністю, уродженця м. Самара. Офіцер, який втрутився, отримав удар пляшкою по голові саме від росіянина)», — йдеться в перехопленій розмові російських військових.

 

Война, голод, холод - спасибо России. Донетчанин рассказал как живётся в ДНР 

 

По материалам: 7days

EXMO affiliate program