У Чехії додумалися прибирати квартири в оголеному вигляді

4 ноября 2010 г. в 18:46

Студенти Карлового університету Праги відкрили агентство з прибирання квартир, головною особливістю якого є те, що всі роботи з прибирання виконуються оголеними людьми.


За словами засновниці компанії, вони з друзями вирішили відкрити агентство з прибирання квартир після того, як втратили роботу через фінансову кризу. "Ми залишилися без роботи і не могли знайти відповідних вакансій, так що придумали ось такий вихід із ситуації", - розповіла одна із засновниць агентства.


Вартість послуг компанії становить близько 170 євро на годину. При цьому клієнт може вибрати ступінь оголення працівника агентства: прибиральник може приїхати на виклик в білизні, топлес або повністю голим. В агентстві працює 15 чоловік (і дівчата, й хлопці).


Засновниця агентства Катка Копецки розповіла, що в основному такими послугами користуються зайняті люди, яким ніколи прибирати вдома. "Ніхто не любить прибирати, зате всі люблять роздивлятися гарні тіла. Спостерігати за півголою людиною, що прибирає твій будинок – це прекрасний спосіб розслабитися", - висловила свою думку дівчина.


При цьому Катка підкреслила, що її компанія не надає клієнтам послуги сексуального характеру. "Ми просто прибираємо у квартирах", - підкреслила студентка.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сіднеї відкрився салон краси для чоловіків, де стрижки виконують напівголі перукарки.

EXMO affiliate program