У Черкасах чоловік напав з ножицями на таксиста

31 мая 2011 г. в 13:01

Нападник пояснив, що водій заслужив таке покарання, адже той дуже погана людина.

 

Зі слів пасажира, напередодні він сам став жертвою таксиста, тож вчинив із ним по справедливості.

Інцидент стався під час зупинки на світлофорі. За словами таксиста, якийсь перехожий відкрив дверцята і без дозволу сів у салон. Після цього пасажир буцімто напав на нього з ножицями, відібрав гроші і втік.

Пережив напад:
Откуда ни возьмись, подсел ко мне малолетний парень. Выхватив из бардачка ножницы, поставив ко мне под горло, сказал, чтобы я вёз его домой на мытницу.Открыл бардачок, взял оттуда мои 200 грн. и убежал.

Таксист повідомив про напад найближчому патрулю міліції. Підозрюваного затримали за кілька кварталів від місця злочину.

Олесь Осмоловський, інспектор ППС:

 До нас звернувся гр-ин та повідомив, що невідомий гр-ин за допомогою ножиць, погрожуючи його життю та здоров’ю, відібрав гроші. Дана особа була затримана.

Затриманий зізнався в інциденті, проте назвав це не нападом, а відновленням справедливості. За словами хлопця, кілька днів тому таксист купив у нього автомагнітолу і при цьому ще й ошукав. Вертати техніку і гроші той відмовився, тож недоотриману суму потерпілий забрав у нього силоміць.

Наполягає на своїй невинності:
Я сьогодні зловив свого злодія, який в мене вкрав магнітолу. Я його побачив і хотів з ним побалакати по-нормальному.  Є такий факт, що ви витягнули з бардачка кошти і забрали їх. – Ні, це все неправда. Він нащо цього дурить. І вообще він дуже погана людина.

Зараз за фактом інциденту триває перевірка. Хто із хлопців погана людина, визначить суд.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

У Черкасах чоловік напав з ножицями на таксиста

EXMO affiliate program