У Черкасах затримали злочинця, який грабував та ґвалтував у ліфтах молодих дівчат

30 июня 2011 г. в 13:59

Нападав і ґвалтував. У Черкасах затримали злочинця-збоченця.

11.jpg

Чоловік грабував у ліфтах молодих дівчат і, погрожуючи зброєю, вчиняв наругу. Жертвами насильника стали понад півдесятка жінок.

Збоченець нападав на жінок за однаковою схемою: стежив за ними від зупинки громадського транспорту та чекав, доки жертва дійде додому і сяде в ліфт. Після цього чоловік забігав до кабіни і, погрожуючи пістолетом, грабував та глумився над дівчатами. Приниження від збоченця зазнали шестеро жінок.

 

Вийти на слід насильника допоміг фоторобот, який склали його жертви. У поле зору міліції потрапив чоловік, який працював охоронцем на одному з приватних підприємств міста. Обшук його помешкання підтвердив, що слідчі таки вирахували ґвалтівника .

 

Затриманому 27 років. За його словами, стати на шлях пограбувань його змусило скрутне фінансове становище. Зґвалтування ж були йому буцімто нагородою за стрес.

 

Співкамерники розповіли затриманому, що на зоні з насильників знімають не лише стрес, а  й дещо з одягу. Жінкам, які стали жертва насильства, правоохоронці радять не мовчати, а заявити до міліції. За розбої та зґвалтування неприродним способом чолов’язі світить 10 років.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Черкасах затримали злочинця, який грабував та ґвалтував у ліфтах молодих дівчат

EXMO affiliate program