У Черкаській області побилися лікар і його пацієнтка

2 августа 2011 г. в 16:36

На Черкащині конфлікт між сільським лікарем і жінкою із Одеси закінчився бійкою. Медик із травмою голови знаходиться у лікарні, жінка – знімає побої. Заяви до міліції написали обоє.

 nasilie3.jpg
У Черкаській області побилися лікар і його пацієнтка. Він, начебто, привселюдно обізвав її хворою на туберкульоз, вона за це – вдарила його по голові сапою.

 

Олена розказує – приїхала до сестри в гості, сільський лікар, з її слів, просто так пустив чутки, що вона хвора.  Жінка написала заяву у прокуратуру за наклеп – і, каже, за кілька днів на очах  у свідків  її з вулиці забрали невідомі чоловіки, посадили до себе в машину і вивезли на сільську ферму. А там побили.

Хто конкретно бив жінку – хтозна, самого лікаря ,як каже Олена, на побитті не було. Власник ферми, де невідомі знущалися  з  Олени, каже – вона сама прийшла сюди, п’яна,  і почала з усіма сваритися.

Олена розказує – після побиття її не лишили на фермі, а  привезли і кинули під парканом.  А за кілька хвилин приїхав і той самий лікар, з яким вона не мириться, - надавати першу допомогу.

Олена вдарила сільського лікаря сапою по голові, зараз він у лікарні – в чоловіка травма черепа. Обоє – і медик, і пацієнтка – зняли побої і написали скарги до міліції.  Як обернеться їм ця сварка – правоохоронці зараз розбираються, кримінальну справу ще не порушено. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Черкаській області побилися лікар і його пацієнтка

EXMO affiliate program