У Чернігові 15-річний хлопець загинув, захищаючи матір

23 августа 2011 г. в 09:48

У центрі Чернігова загинув 15-річний юнак, захищаючи рідну матір від розправи таксиста.

 16.jpg

Родина юнака збиралася перевезти речі. Власне помешкання здали квартирантам. Зі своїми пакунками перебиралися до бабусі. Пожитків було чимало. За них водій вимагав подвійну ціну і начебто ударив маму покійного. Син кинувся її захищати.


В квартирі в центрі Чернігова Вікторія та її син майже не жили. Постійно здавали квартирантам. Того вечора збиралися перевезти решту речей. Кажуть, все помістилося в сім пакунків, але таксист за багаж заломив непідйомну ціну.


Вікторія розповіла - пакунки з машини водій викинув, ще й її стусонув. За матір заступився Сергій - з кулаками кинувся на водія.


"Я бачив буквально кілька ударів, коли водій вдарив Сергія, двоє якихось чоловіків почали їх розбороняти. Таксист відійшов, витер обличчя, Сергій впав на коліна. Таксист поїхав, а Сергій уже вмер", - розповів друг вбитого, Влад, який був очевидцем трагедії.


Помер хлопчик на руках у матері до приїзду швидкої. В міліції кажуть, смерть настала миттєво. За попередньою експертизою - від набряку головного мозку. Втім, рідні померлого хлопчика переконані, їхню дитину вбили .


За фактом смерті підлітка порушили кримінальну справу, слідство триває. Водій перебуває на пІдписці про невиїзд. Директор служби таксі розповів, що чоловік у лікарні. Каже, навіть образливого слова з вуст підлеглого жодного разу не чув.


Попередньо міліція припускає - хлопець помер від набряку головного мозку, спричиненого епілепсією, а не ударом. Втім, остаточну крапку поставить висновок судмедексперта.


Нагадаємо, у квітні в парку Дружби народів в Києві водій таксі зґвалтував і пограбував дівчину. Вона встигла запам'ятати номер машини.


А в лютому мешканця Сімферополя дорогою до аеропорту "обчистили" київські таксисти. Спочатку напоїли коктейлем із психотропної речовини та горілки, потім забрали всі гроші і викинули його поблизу цвинтаря, де чоловік і помер.

 

Источник: tsn.ua

 

У Чернігові 15-річний хлопець загинув, захищаючи матір

EXMO affiliate program