У Чернігові грабіжник з пістолетом напав на 14-річного хлопця, який пішов на рибалку

27 сентября 2011 г. в 14:26

Щоб збити патруль міліції з пантелику, злочинець роздягнувся та заліз у річку. Однак кримінальний талант чоловіка правоохоронці розгледіли навіть під водою.

pist2.jpg
Восьмикласник Валерій постійно рибачить із друзями на Десні. Однак того дня у приятелів не склалося і хлопець вирушив по рибу один. Рідні відмовляли його від цієї ідеї, однак Валерій був наполегливий.

Хлопець прийшов до річки і опинився на повній самоті із природою. Та щойно він розкинув вудочки, як найгірші сподівання рідних Валери справдилися. До підлітка підійшов чоловік із пістолетом та наказав віддати телефон, рюкзак та вудки.

Школяр попросив перехожих повідомити про напад до міліції. Вже за кілька хвилин до місця пригоди оточили співробітники міліції. Зрозумівши, що потрапив у пастку, нападник роздягнувся і заліз у воду із вудочками підлітка, видаючи себе за рибалку. Однак правоохоронці розгледіли кримінальну постать навіть у каламутній воді. Як кажуть рибаки, злочинця взяли за зябра та витягнули з річки.

Після затримання з’ясувалось , що пістолет, яким чоловік погрожував підлітку, насправді був запальничкою. Однак рідним хлопця від цього ані трохи легше не стало.

За грабіжний напад затриманому світить 12 років колоній. Пережити такий вирок чоловікові буде значно легше аніж те, що рідні підлітка погрожували йому вчинити.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Чернігові грабіжник з пістолетом напав на 14-річного хлопця, який пішов на рибалку

EXMO affiliate program