У Чернігові колишній зек зарубав товариша, розчленував тіло і розкидав по вулицям

23 июня 2011 г. в 09:14

У Чернігові по-звірячому вбили 48-річного чоловіка. 

2a.jpgКолишній засуджений прийшов у гості до приятеля, та невдовзі п'яні посиденьки закінчилися вбивством та розчленуванням. Подробиці розповіли в УМВС у Чернігівській області.

За словами правоохоронців, кілька учнів школи №22, що гралися волейбольним м'ячем неподалік паркану, натрапили на обгоріле розчленоване тіло. Зокрема, діти знайшли обпалені руки, неподалік - голову.

На сусідній вулиці пенсіонерка теж знайшла сумку з частками тіла. Також в сумці був топор.  Після огляду знахідок у міліції сумнівів не було: все відрубане - шматки колись однієї людини.

Як повідомили у міліції, було відпрацьовано дуже багато наркоманів, раніше судимих осіб, та інших, хто міг бути причетним до цього злочину. Результатом цих заходів стало встановилення особи загиблого. Це був мешканець м. Чернігова, сорока восьми років. Кілька місяців тому він вийшов із в'язниці.

Того дня тяга до зеленого змія привела чоловіка до приятеля. П'ятдесятирічний господар і його молода дружина сусіда зустріли привітно. Коли ж гість добряче випив і почав чіплятися до хазяйки, її чоловік схопив ножа. Потім - сокиру.

Ноги і голову вбитого господар з жінкою віднесли до приватного сектору. А тулуб - більш об'ємний - кинули просто на вулиці, полили бензином і підпалили.

Підозрюваний тепер у СІЗО, його дружина - підписала зобов'язання про невиїзд. Чолов’яга лише кілька тижнів тому вийшов з-за грат, де сидів за вбивство. За скоєння цього кривавого злочину йому загрожує довічне ув'язнення.

 

Источник: tsn.ua

 

У Чернігові колишній зек зарубав товариша, розчленував тіло і розкидав по вулицям

EXMO affiliate program