У Дніпропетровській області затримали росіянку, яка хотіла вивезти 17-річну українку для заняття про

7 ноября 2011 г. в 18:38

У відомстві уточнили, що в листопаді зловмисниця завербувала 17 річну місцеву жительку та залізничним транспортом, сполученням Миколаїв-Москва, намагалася переправити її до Москви

У Дніпропетровській області затримали 28-річну громадянку Росії, яка хотіла вивезти з країни 17-річну українку для заняття проституцією.
"Зловмисниця шляхом використання важкого матеріального становища займалася вербуванням громадян України і подальшим їх переправленням до Росії з метою сексуальної експлуатації", - повідомляла в ЦГЗ ГУ МВС в області.


У відомстві уточнили, що в листопаді зловмисниця завербувала 17 річну місцеву жительку та залізничним транспортом, сполученням Миколаїв-Москва, намагалася переправити її до Москви для подальшої сексуальної експлуатації як повії, але була затримана співробітниками міліції. У даний час дівчину повернули додому.


За даним фактом слідчим відділом Красногвардійського райвідділу міліції було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) КК України.


Згідно санкції вказаної статті, зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

 

 

EXMO affiliate program