У Дніпропетровську 17-річна вагітна холоднокровно убила свою бабусю

10 августа 2011 г. в 15:50

На Дніпропетровщині знайшли вбитою літню пенсіонерку. Жінка загинула від ударів ножем та молотком. 

 nar2.jpg

Головною підозрюваною у злочині стала.. її рідна онука. Дівчині лише 17 років.

Про надзвичайну пригоду у квартирі повідомили сусіди. Літня жінка кілька днів не виходила на вулицю, після чого з квартири заточився трупний запах. Господарку знайшли мертвою на підлозі.

В оселі все було перекинуто догори дриґом і скидалося на те, що стався розбійний напад. Однак двері до помешкання були цілими, прикраси та пенсія бабці також були на місці. Все вказувало на те, що жінка впустила знайому людину. Сусіди розповіли, що в день вбивства бачили лише одну людину, яка приходила до квартири. Це була неповнолітня онука старої. Щоб побачитись із дівчиною, правоохоронцям завітали до пологового будинку.

Породілля дала правоохоронцям моторошне зізнання. Напередодні пологів вона зайшла до бабці у гості, однак розмова швидко закінчилась сваркою. Стара буцімто побажала злої долі майбутній дитині і онука за це покарала її ножем та молотком. Після цього дівчина зімітувала розбійний напад.

За вбивство людини молодій матері світить 15 років тюрми. Її малим дітям зараз терміново шукають нових батьків. Дізнавшись про свої перспективи, дівчина від них відмовилась.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Дніпропетровську 17-річна вагітна холоднокровно убила свою бабусю

EXMO affiliate program