У Дніпропетровську жінка в віці стала жертвою насильників

15 июня 2012 г. в 12:15

Четверо молодих хлопців зупинили перехожу, силою вивезли її у поле і вчинили групове зґвалтування. Наругу насильники знімали на мобільні телефони.

 

За словами потерпілої, вона вийшла увечері зустріти свого сина, коли на дорозі її перестріли четверо хлопців на мотоциклах. Молодики були нетверезі і запропонували їй розважитись, однак жінка відповіла відмовою. За це її кинули в коляску і вивезли до сусіднього села. Там серед поля хлопці кілька годин гуртом ґвалтували жінку. Вік насильників від 18 до 24 років, жінці нещодавно виповнився 41. Ніхто з насильників не працює, всі пиячать та шукають легких грошей. За зґвалтування їм загрожує 12 років колоній. Відео знущань, які вони вчиняли над жінкою, слугуватиме в суді неспростовним доказом.


Олег Бузков, перший заступник начальника Дніпропетровського РВ міліції:

Мотоциклов было двое. Непосредственно преступников было 4 человека. Привезли из г. Днепропетровска женщину непосредственно сюда в поле и совершили групповое изнасилование в извращённой форме. Весь этот процесс они снимали на мобильные телефоны.


Пережила наругу:

Я знаю, что они снимали действия свои на телефоны. – Снимали, им же весело было, интересно, женщину в возрасте поиметь 20-летним пацанам.


Зізнався у злочині:

Вона сама согласилась! – Що, так і сказала? – Так, вона сама согласилась.


Сергій Мельник, експерт-криміналіст:

У меня в руках находится вещественное доказательство, которое было изъято на месте происшествия. Это полиэтиленовый пакет из-под презервативов Контекс-Лайт, которые были обнаружены в поле. Они будут отправляться на экспертизу, в ходе которой будет установлено дальнейшее.

EXMO affiliate program