У «ДНР» вже вимагають покарання для бойовика Стрєлкова

25 ноября 2015 г. в 18:01

Терористи «ДНР» вже не можуть терпіти правду про себе і хочуть покарати свого колишнього «міністра оборони» Ігоря Стрєлкова, який тепер критикує їх діяльність.


Особливе роздратування бойовиків викликали недавні слова російського терориста про те, що в так званій «армії ДНР» — самі бомжі, п’яниці і наркомани.


Один із бойовиків, який сам 20 днів цієї весни відсидів «на підвалі» терористів і якого бойовики називають «військовим експертом», Дмитро Гау заявляє, що Стрєлков, мовляв, оббріхує «ДНР», бо каже все, а от терорист «Бєс», якого Гау ставить у приклад Стрєлкову, «адекватний офіцер», бо розуміє, що «не все можна виносити в маси».

1692.jpg
Геращенко також заявляв, що Стрєлков Україні потрібен живим, аби постати перед судом як свідок і виконавець злочинів президента Росії Володимира Путіна в Україні.


Як іронізує нардеп, українське Міністерсто інформації повинно тиражувати останні висловлювання Стрєлкова, оскільки вони спрямовані проти режиму Путіна.


«А я ось, читаючи останнє інтерв’ю хероя Новоросії, Ігоря Гіркіна, подумав, що той став таємним співробітником Мінстеця. Хто б ще, хто користується великим авторитетом у закоренілих російських ватників і заблукалих душ українських сепаратистів, міг у два рахунки зруйнувати всю ту хероїчну картину російської військової допомоги братньому сирійському народу, яку з таким завзяттям малюють російські ЗМІ, як не Гіркін? Читаєш його коментар із надихаючою назвою «Поразка Збройних сил РФ у Сирії передбачена, а вся ця війна закінчиться розпадом Росії» і душа радіє!», — іронізує Геращенко.


Він порадив Стрєлкову постаратися «уберегтися від отруєння полонієм або раптової автокатастрофи».

 

По материалам: Електорат

EXMO affiliate program