У Харкові на Холодній Горі жорстоко вбили жінку - версію про маніяка міліція відкидає

13 сентября 2011 г. в 19:13

Місцеві жителі бояться, що в районі орудує маніяк. Пізно вночі прямо біля під'їзду будинку вбивця кілька разів ударив харків'янку ножем. Поповзли чутки про маніяка, але в міліції цю версію спростовують.

18.jpg

 

У Харкові  заговорили про появу маніяка – він напав на жінку в одному з районів міста. Загиблій було 40 років, ввечері вона йшла додому від метро, сама,  на тілі жінки міліція нарахувала з десяток ударів ножем. Неподалік валялася сумка жертви – з грошима, документами, відповідно – версію про грабіж одразу відкинули.

Службовий собака не зміг взяти слід нападника – чоловіка зараз шукають.

Чи є підозрюваний і яка попередня версія слідства – міліція нічого не розказує. Щоправда правоохоронці запевняють – говорити про те, що це був маніяк, зарано.

СЕРГІЙ КАРНАУХ -  ОПЕРУПОВНОВАЖЕНИЙ ЛЕНІНСЬКОГО РВ МІЛІЦІЇ:

Ранее на территории Харькова не было зафиксировано подобных происшествий, поэтому у милиции нет оснований предполагать, что данное убийство является серийным.

За неофіційними даними: одна з версій, яку зараз відпрацьовує міліція, - це було зґвалтування. Але результатів експертизи поки що  немає. Правоохоронці просять всіх, хто, можливо, став випадковим свідком вбивства,не бути байдужим і зателефонувати за номером 102. 

 

Тіло жінки знайшли у спальному районі Харкова, на вулиці Полтавський шлях, біля будинку 188/10.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Харкові на Холодній Горі жорстоко вбили жінку - версію про маніяка міліція відкидає

EXMO affiliate program