У Херсоні 14-річна дівчина втекла з дому заради свого коханого

27 июля 2011 г. в 19:20

Той на 6 років від неї старший. Та поки утікачку шукали, за словами Ромео, вона встигла від нього завагітніти. 

49.jpg
Батьки дізнались приголомшливу звістку про втечу дочки, коли повернулись додому. Дівчина забрала свої речі та залишила їм прощальне послання.

"Дорогие мои родители! Я вас очень люблю, но жить с вами больше не хочу. Я полюбила молодого человека, его зовут Ваня. И я с ним уезжаю в Россию."

На слід дівчини правоохоронці вийшли завдяки її сторінці в одній з соціальних мереж. Серед її друзів був той самий Ваня. Подруги утікачки допомогли знайти його адресу і вже за кілька годин неповнолітню дівчину та Івана затримали. За словами хлопця, його кохана чекає від нього дитину.

Новина про незаплановану вагітність дочки вивела її батька із себе. Дорослі одягали та забезпечували дівчину, тому як вона могла так вчинити, для них стало загадкою.

Як з’ясувалось, дівчина познайомилась з Іваном через Інтернет кілька місяців тому і зустрічалась потайки від батьків. Мобілка, одяг і комп’ютер, які їй подарували батьки, не дали їй того, що вона шукала. За словами психологів, такий стан типовий для більшості сучасної молоді.

Історія херсонських Ромео і Джульєтти закінчилась набагато щасливіше, ніж у романі. Медики не виявили у дівчини вагітності, тож її батьки не стали подавати на хлопця заяву та розійшлися з ним миром. Не виключено, що він навіть стане їхнім зятем. Можливо, на це вплинуло його каяття у вчинку.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Херсоні 14-річна дівчина втекла з дому заради свого коханого

EXMO affiliate program