У Херсоні через 12 тисяч доларів пенсіонер ледь не вчинив самогубство

20 сентября 2011 г. в 12:35

Чоловік мріяв квартиру в обласному центрі і пішов на угоду із повним пакетом грошей. Кульок був повністю прозорим. Коли дідусь схаменувся, було вже пізно – замість пакета у нього були.. лише ручки.

 den2.jpg

Віктору Олександровичу 70 років, він приїхав до Херсону із Росії. За словами чоловіка, він вирішив оселитися у місті. На здійснення мрії пенсіонер узяв 12 тисяч доларів.


У пошуках помешкання чоловік ходив містом із повним кульком валюти. Така необачність коштувала йому квартири. Проходячи центральним ринком, пенсіонер з’ясував , що у нього розрізали пакет і вкрали гроші.

 
Віктор Олександрович, ніс гроші у пакеті:
Почувствовал, что у меня посыпались продукты из пакета. Заглянул – нет денег. Без них уже нечего делать, без этих денег. Хоть петлю в голову!

Оперативники відстежили увесь шлях дідуся і затримали чоловіка, який працював на ринку вантажником. Той був неодноразово судимий за аналогічні злочини, тому швидко зізнався у ще одному. Частину вкрадених у діда грошей злочинець пропив, проте більшість старому вдалося повернути.


Інцидент не став на заваді Віктору Олександровичу і він таки купив квартиру. Правоохоронці порадили пенсіонеру не носити більше гроші в прозорих кульках, щоб не втрапити в нову халепу.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Херсоні через 12 тисяч доларів пенсіонер ледь не вчинив самогубство

EXMO affiliate program