У Херсоні чоловік убив і розчленував свою матір

22 августа 2014 г. в 18:41

Каже, що навчився цьому у фільмах жахів.


Зізнався у злочині:

Сейчас фильмов разных много выходит на экраны: американские, итальянские. Прямо в фильмах показывают как избавиться от тела, от трупов. Так получилось, что в голову пришла мысль, что всё тело я не смогу вынести, потому что она около 100 кг весит. А если по частям и в пакеты, то оно вроде как можно всё это поднять и уничтожить улики.

Сину загиблої 47 років, чоловіка затримали по гарячих слідах, тому він одразу зізнався у злочині. На безумний вчинок його штовхнула буцімто сварка з матір’ю, в ході якої він спершу вдарив її праскою по голові, після чого розчленував та розкидав у сміттєвих баках. За моторошний злочин чолов’язі загрожує 15 років тюрми. Його матері було 82 роки.

Віталій Марчук, заступник начальника слідчого управління:

Труп он вынес в пешем порядке, так сказать, без использования транспортных средств, по частям.

Зізнався у злочині:

Она все время требовала, чтобы мы жили именно как она говорит, а мое личное мнение её не интересовало. Сожалеете о случившемся? – Да, я, конечно, сожалею. Я просто никогда не думал, что я такое могу сделать. И не думал, что так получится.

Наталя Котенко, начальник відділу процесуального керівництва прокуратури Херсонської області:
На сьогоднішній день вказаний чоловік затриманий. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 ККУ.

 

Підсудний звернувся з клопотанням до суду про обрання відносно нього запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

EXMO affiliate program