У Херсоні серед білого дня вкрали трирічну дівчинку

2 августа 2011 г. в 10:32

У Херсоні серед білого дня, у людному місці, вкрали трирічну дівчинку.

7.jpg
Дитина влітку перебувала в бабусі з дідусем і у день викрадення старенькі разом з онукою зайшли до аптеки.

Викрадення дитини сталося на очах у багатьох свідків. За їхніми словами, це зробили три чоловіки, які донесли дівчинку до машини. Свідки підозрюють, що все було сплановано заздалегідь.

"Але там в машині хтось сидів, тому, що водій був за кермом, двері ж відкриті, де сидяче місце для пасажира. Дитину швидко віддали, дідусь рвонувся в машину, він його ногою в обличчя ось так вдарив, дідусь впав і машина швидко поїхала", - стверджує продавець квасу Алла.

Сталося так, що на вулиці були самі жінки, які завадити молодикам не змогли. Свідки записали номер машини та викликали міліцію.

Правоохоронці приїхали, але порушувати кримінальну справу відмовилися. "Через півтори години зателефонував батько, сказав про те, що він забрав свою дитину. Сказав, що це його особисті стосунки з дружиною", - зазначив керівник Комсомольського райвідділу міліції м.Херсона Олексій Добровольський.

Прокуратура порушила кримінальну справу за самоуправство проти батька та його брата.

Дізнавшись про зникнення доньки, мати дівчинки терміново повернулася з відрядження. За її словами, одного з викрадачів батьки впізнали. Це був брат батька дитини, його запам'ятали, бо він бив дідуся. Де і з ким зараз її дочка, жінка не знає.

Найбільше непокоїться мама, що дитину могли вивезти за кордон, адже вона вже судилася з чоловіком. Він узяв дівчинку у гості до своїх батьків до Бельгії, а повертати дитину довелося через суд.

Тільки у неділю міліції вдалося встановити місцеперебування дівчинки та її батька - тепер їх з Одеси переправлять до Херсона, а сімейними чварами знову перейматиметься суд.

 

Источник: tsn.ua

 

У Херсоні серед білого дня вкрали трирічну дівчинку

EXMO affiliate program