У Хмельницькому 23-річна матір подзвонила до соціальної служби, щоб попрощатись

19 апреля 2011 г. в 12:05

 Дівчина попросила доглянути за її 11-місячною донькою. дитиною, після чого наковталась таблеток та вчинила суїцид. Рятувати самогубцю та дитину довелось правоохоронцям.

Тривожний дзвінок до міліції надійшов від працівників соціальної служби. Психологи повідомили, що молода матір пригрозила накласти на себе руки. Заручницею самогубці стала її 11-місяча дочка.

Володимир Протасюк, начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей: За адресою проживання даної сім’ї якась незрозуміла ситуація. Мати малолітньої доньки Христини хоче заподіяти собі якоїсь фізичної школи.

Правоохоронці годину вели переговори з дівчиною, перш ніж та впустила їх до квартири. За словами жінки, наковтатись пігулок її змусив вчинок чоловіка. Той постійно пиячив та бив дружину, а востаннє відібрав усі гроші до копійки, залишивши її з дитиною просто животіти.

Хотіла вчинити самогубство: Коли получаю я дитячі гроші, знімаю, щоб іти на базар, то він у мене втіхаря краде ось ці гроші. В мене півмісяця осталось, я не можу прожити за ці гроші. І він любить тратити їх на ігроманію.

Соціальні працівники тимчасово вилучили у матері дитину та помістили до обласної лікарні. Там вона пробуде, доки її ненька остаточно себе не опанує. Зараз із жінкою працюють психологи.

Світлана Дика, начальник служби у справах дітей:
З дитинкою все добре. Вона перебуває під наглядом лікарів. Ми працюємо з мамою, тому що саме основне це повноцінна сім’я. Дитинка має повернутися в родину. Я думаю, що так воно в майбутньому і станеться.

Поки із матір’ю та дитиною працюють фахівці, з горе-батьком спілкується міліція. Правоохоронці здійснюють перевірку щодо раціонального використання ним грошей, які держава виділяє на дитину, та виконання обов’язків із догляду за дитиною. Є велика ймовірність, що чоловік-ігроман залишиться зі своїми автоматами, проте втратить право на дочку.

 

У Хмельницькому 23-річна матір подзвонила до соціальної служби, щоб попрощатись

EXMO affiliate program