У Хмельницькому затримали 32-річну жінку, яка вчинила серію крадіжок з престижних крамниць

19 октября 2011 г. в 16:20

Молодиця відвідувала престижні крамниці з продажу хутряних виробів та жіночого одягу під виглядом потенційного покупця.

9.jpg

 

Вона раз за разом просила продавців демонструвати їй то один виріб, то інший. Поки працівник магазину відлучався, зловмисниця цупила її мобільний телефон або сумочку, бо ж, як правило, ці речі завжди лежать на видноті.


Упіймалась зловмисниця у магазині, обладнаним камерами відеоспостереження. Потерпілий продавець одразу зателефонувала у чергову частину Хмельницького МВ УМВС України в Хмельницькій області та надала відеоматеріали.

 

Працівники міліції швидко встановили особу крадійки

— відносно неї ще тривав судовий розгляд справи за фактом скоєння розбійного нападу. Але вона, вочевидь, і не збиралася ставати на шлях виправлення — наразі доведена її причетність до 6 злочинів.


Поки працівники міліції встановлювали місцеперебування підозрюваної, вона за декілька днів … повернулась на місце злочину, переконана, що не перебуває у цьому статусі з боку продавця. Власниця крамниці хутряних виробів одразу упізнала зловмисницю і почала усіляко заохочувати останню до примірки шуб та пальт, а сама у цей час повідомила про «гостю» працівникам міліції. Слідчо-оперативна група не змусила себе довго чекати та замкнула наручники на її руках. Що цікаво, у цей візит вона, п’ючи запропоновану каву, встигла перевірити кишені одягу інших відвідувачів крамниці, які у цей час приміряли обновки.


Жінка є приватним підприємцем і ще цього року успішно працювала разом зі своїми близькими родичами на одному з ринків обласного центру, тож слідчі встановлюють мотиви скоєння крадіжок. Викрадене підозрювана збувала за третину ціни у різноманітних спеціалізованих кіосках з продажу мобільних телефонів.


Згідно частини 2 статті 185 ККУ «Крадіжка », вправній злодійці загрожує до 5 років позбавлення волі.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Хмельницькому затримали 32-річну жінку, яка вчинила серію крадіжок з престижних крамниць

 

EXMO affiliate program