У Києві двоє чоловіків намагалися згвалтувати 16-річну дівчину

4 апреля 2011 г. в 17:27

Ґвалтівник повернувся, і вже не сам? На столичному масиві Троєщина вже другий день шукають двох чоловіків, які в підвалі будинку намагалися зґвалтувати 16-ти річну дівчину, що поверталася зі школи додому.


Поки правоохоронці шукають чоловіків, які напали на школярку, вулиця Сабурова, де все сталося, живе чутками. Найбільше налякані дівчата-підлітки.

Школярка:
- В школе рассказывали, что девочку пытались изнасиловать, и еще одну девочку зарезали.
- А кто рассказывал?
- Одноклассники.

Школярка:
- По всем улицам в новостройках, по домам заходили беркута, проверяли все.

Школярка:
- До Нового года был маньяк, постоянно висели фотороботы, и все такое, но прошло, что он то ли на Оболонь переехал…

Двірники, котрі працюють біля будинку, розповідають, що правоохоронці ретельно обстежували всі підвали й під'їзди. Тож уява змальовує страшні картини.

Місцевий мешканець:
- Не попытка, а, говорят, изнасиловали и убили, говорят.

Двірник:
- Вообще проверяли ходили все подвалы, закрытые были, и закрытые были все подвалы.

Натомість у столичній міліції людей заспокоюють: школярка зуміла втекти від нападників.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:
- Дівчинка поверталась зі школи, зустрілася з двома невідомими чоловіками, які затягнули її до підвалу, здерли з неї одяг, і намагалися її зґвалтувати. На щастя дівчині, вдалося втекти з підвалу.

Правоохоронці кажуть, що мають опис чоловіків, тож сподіваються їх швидко знайти.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:
- Працівники міліції працюють, робили поквартирний обхід, розмовляли з продавцями місцевих магазинів, з іншою категорією громадян, вже мають певні напрацювання.

А ось чоловік, що мешкає в тому під'їзді, де скоєно спробу зґвалтування, взагалі не йме віри постраждалій. Він переконаний: якби в під'їзд хтось тягнув дівчину, він би чув.

Сергій, мешканець будинку:
- В это время я выходил курить, как рассказали милиционеры. Я выходил курить - ни шума, ни крика, ничего подобного не было. И как бы совсем эти факты, которые девушка говорит, не совпадают. Я живу на первом этаже, у меня окно открыто. Так как она говорит, что ее затягивали силой, - то было бы слышно, как она кричит.

Останнім часом у столиці почастішали спроби зґвалтування школярок. Так, місяць тому в Дарницькому районі в ліфті чоловік намагався поглумитися з 14-річної дитини. Дівчині вдалося втекти, а зловмисника одразу ж затримали, повідомляє НТН.

 

Ґвалтівником виявися п'яний киянин, що не міг пояснити своїх дій. Восени ж кілька нападів на дівчат скоїли на Троєщині. Тоді невідомий зґвалтував одинадцятирічну школярку, а за тиждень напали на іншу неповнолітню. Злочинців так і не спіймали. Місцеві почали говорити про маніяка-педофіла.

Ірина Винокурова, Кирило Коротких.

 

У Києві двоє чоловіків намагалися згвалтувати 16-річну дівчину

EXMO affiliate program