У Києві двох чоловіків посеред білого дня поставили на коліна

27 ноября 2014 г. в 16:24

У Києві двох чоловіків посеред білого дня поставили на коліна, ще двох обличчям до стінки. Міліція на гарячому затримала групу квартирних крадіїв.


Зграю затримали у Броварах після двох чергових квартирних крадіжок. У злочинців вилучили ключі та відмички, а також шуби, гроші, коштовності та масу інших поцуплених речей. Серед них була навіть зброя. До групи входило четверо чоловіків, усі багаторазово судимі, квартирні крадіжки вони вчиняли у Києві та Київській області. На промисел шайка виходила ще з літа, на сьогодні про понад десяток обчищених ними помешкань.


Олександр Терещук, начальник міліції Києва:

Сьогодні ми порушили 185-ту ч.5 це тяжкий злочин, там тільки санкція статті передбачає від 7 до 12 років. Надіємся про те, що суд арештує, поки закрили їх по 208-ій. Працюєм далі. Якщо загалом подивитись, то в нас є докази десь біля 15-ти крадіжок, які вже скоєні на території міста Києва, Київської області. Тому це група організована, вона міжрегіональна, виїжджала в інші міста України, де скоювала злочини. З нею працюємо і зараз будуть особи притягнуті до відповідальності судом.

EXMO affiliate program