У Києві правоохоронці викрили бордель, що процвітав у лазні

25 июля 2014 г. в 17:26

За грошову винагороду 26-річний адміністратор пропонував клієнтам сауни дівчат для надання сексуальних послуг.


У Києві працівники Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми отримали інформацію, що в приміщенні лазні на вулиці Курнатовського невідомі особи організували дім розпусти.

Під час відпрацювання цього закладу міліціонери встановили, що молодий адміністратор з метою наживи та отримання матеріальної вигоди здійснює посередницькі дії, які сприяють сексуальним контактам відпочиваючих та дівчат легкої поведінки.

Підозрюваний у звідництві зізнався оперативникам, що з мобільного телефону викликав клієнтам сауни повій, котрі за грошове винагородження забезпечували останнім інтимні розваги.

 

За результатами огляду місця події співробітниками УБЗПТЛ ГУМВС України в місті Києві було вилучено гроші в сумі близько 4000 гривень, мобільні телефони та інші речові докази.

 

Стосовно двох дівчат, які саме після надання «сервісу» знаходилися в приміщенні сауни, складено адміністративні протоколи за ознаками ст. 181-1 КУпАП – (зайняття проституцією).

По даному факту слідчим відділом Дніпровського РУ ГУМВС України в місті Києві відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 302 Кримінального кодексу України – (звідництво).

«На даний час вирішується питання і проводиться збір доказової бази з метою притягнення до кримінальної відповідальності осіб, причетних до звідництва в зазначеній вище сауні. Слідство у справі триває», - розповів начальник УБЗПТЛ

ГУМВС України в місті Києві капітан міліції Ярослав Жук

EXMO affiliate program