У Києві розстріляли міліціонера та його дружину

5 октября 2011 г. в 13:20

На Троєщині в Києві впритул розстріляли колишнього міліціонера та його дружину. Подвійне вбивство сталося на вулиці Милославській, 25, біля дверей квартири жертви.

9.jpg

 

Жінці вистрілили прямо в обличчя, коли вона відкрила двері, а чоловіка вбили в квартирі. "Це сталося близько 8 або 9 ранку. У нас цілий день багато міліції. Шукали свідків, заходили в кожну квартиру. У будинку тільки цей кошмар і обговорюють. Не дивно, адже він і сам міліціонер", - розповіли очевидці газеті "Сегодня ".


Як вдалося з'ясувати виданню з власних джерел, загиблого звуть Микола Короїд, йому 40 років. Тільки цього літа він вийшов на пенсію за вислугою років. Друзі кажуть, що він просто хотів оформити пенсію, побоювався, що після реформи вона буде менше.


До органів він прийшов одразу після служби в армії. До початку 2000-х працював в ОВІРі Деснянського району. А потім перейшов в РВВС і служив в черговій частині. Після звільнення працював охоронцем в одному з банків.


Дружина Миколи - Регіна - була домогосподаркою, вони жили дуже дружно, сусіди кажуть, що весь час ходили разом.


Сиротами залишилися дві дітей: дочка Настя, яка ходить в 10 клас, і 10-річний син Артем. До трагедії вони встигли піти в школу.


Офіційно в міліції нічого не коментують. "Так, вбивство було. Ведеться слідство", - сказав співробітник ЦГЗ МВС у Києві Володимир Дмитренко.


За неофіційною інформацією, міліція розглядає зараз декілька версій: конфлікт, замовне вбивство та хуліганство. Не виключено, що Микола з кимось посварився на особистому або побутовому ґрунті. Версію, що вбивство могло статися через його службове положення, вважають малоймовірною.

 

У Києві розстріляли міліціонера та його дружину

EXMO affiliate program