У Києві вбили любительку сексу з незнайомцями

8 апреля 2011 г. в 20:20

Згубні еротичні фантазії. Через них у Києві вбили жінку. Успішна й симпатична молодиця полюбляла секс із незнайомцями. Проте останній коханець виявився надто агресивним.


Борис Сачалко, кореспондент:

- Розказувати свої еротичні фантазії слід далеко не усім. Жінка, яка ослухалася цього простого правила, поплатилася життям. Її знайшли мертвою на ось цій от зупинці.

Помітили жінку перехожі. Євген зі своєю бригадою місце з трупом обходить десятою дорогою. За кілька хвилин тіло обступили правоохоронці. Пасажирів, що виходили з тролейбусів, намагалися до місця не підпускати, але виходило не завжди.

Жінці на вигляд близько тридцяти. За кілька десятків метрів знаходять її взуття. Шкарпетки на загиблій чисті, а це означає, що на зупинку жертву принесли. Слідчі занотовують усі деталі, а кінологи, тим часом, беруть слід убивці.

Душогуба знаходять уже за кілька годин. Живе він у приватному будинку, недалеко від нещасливої зупинки. Від нього і дізнаються деталі трагічної історії.

Оперативний співробітник Солом'янського РУ міліції м. Києва:

- Дана жінка працювала на престижній роботі, мала непогану заробітну плату, в користуванні був особистий і службовий автомобіль.

Із молодою й успішною вбивця познайомився на вокзалі. Та запропонувала йому інтимні стосунки задарма. Чоловік погодився, і повіз до себе додому.

Оперативний співробітник Солом'янського РУ міліції м. Києва:

- У вказаному будинку після надмірного вжиття спиртного виникла ситуація, коли жінка запропонувала одну із своїх еротичних фантазій. Її неадекватно сприйняв чоловік, в результаті вдарив кулаком у її підборіддя.

Але вже за кілька хвилин коханці помирилися. Після любовних утіх позасинали. А вранці жінка померла від крововиливу в мозок.

Оперативний співробітник Солом'янського РУ міліції м. Києва:

- Замість того, щоб викликати карету швидкої допомоги, чоловік вирішив позбутись випадкової знайомої.

У кишені жертви правоохоронці знайшли записника. Хоча нотатки більше нагадували книгу любовних історій, у них жінка детально описувала свої еротичні фантазії і коханців. Зі щоденника слідчі й дізналися, що секс із незнайомцями - це її хобі. Та навряд чи жінка задумувалася над тим, що таке захоплення врешті-решт коштуватиме їй життя.

Борис Сачалко, Святослав Мелешкін.

 

Джерело: НТН

 

У Києві вбили любительку сексу з незнайомцями

EXMO affiliate program