У Києві затримали банду кавказців

18 сентября 2014 г. в 18:09

У Києві затримали групу кавказців, які вчиняли розбійні напади та погрожували людям зброєю. В арсеналі злочинців були пістолети, автомати та навіть гранати.


До організованого злочинного угрупування входило четверо бойовиків. За короткий час кавказці скоїли в столиці два наїзди на підприємців з використанням зброї, однак є дані, що правопорушень насправді значно більше. Як арсенал потрапив до столиці та як його планували використати в подальшому бойовики не повідомляють.

Олександр Терещук, начальник міліції Києва:
Четверо громадян є вихідці із Росії, є вихідці із Закавказзя. Зброя, стрілянина. Буквально на другий день поступає оперативна інформація. Затримуєм 4 чоловіки, у яких при собі автоматична зброя, це автомат, пістолети, гранати, бойові ножі. Крім того набої. Тут же слідчими було прийнято рішення, останні особи були затримані в порядку ст.208 на 3 доби. Вилучена зброя, проведені обшуки. Крім цього ще також знайдені ще набої, а також і гранати за місцем проживання. Кваліфікували ці дії як «Хуліганство» ч.4, там до 7 років позбавлення волі. Другий факт також кваліфікувався як «Хуліганство», крім цього «Незаконне зберігання зброї». Я скажу, що за минулу тільки неділю було 7 фактів затримань зі зброєю. Це люди із гранатами, люди із автоматами, з пістолетами. Оце при тому, що вони скоїли злочини.
EXMO affiliate program