У Києві затримали групу квартирних грабіжників, які зі зброєю нападали на господарів помешкань

22 декабря 2014 г. в 19:10

За відмову віддати гроші злочинці різали господарів ножем.


До групи входило троє чоловіків, неодноразово засуджених за скоєння тяжких злочинів. Своїх майбутніх жертв рецидивісти шукали через Інтернет, після чого під приводом ремонту чи оренди заходили до квартир і вчиняли розбої. Садисти зв’язували жертв, били та полосували їх ножем і ті віддавали гроші та коштовності. На рахунку затриманих чоловіків 6 аналогічних злочинів на території міста, однак правоохоронці припускають, що нападів значно більш.


Наталія Калиновська, помічник начальника Шевченківського РУ міліції:

За серію розбійних нападів на квартири правоохоронці затримали злочинну групу. До її складу входило троє чоловіків, неодноразово засуджених за скоєння важких злочинів.

Злочинці завжди діяли за однією схемою. Як правило, у вечірній час під різними приводами один з чоловіків приходив до квартири майбутнього потерпілого, роздивлявся помешкання, після чого уходив. Через деякий час 5-10 хвилин повертався, але не один, а вже зі своїми товаришами. Зв’язували потерпілих, били, аби ті розповіли, де знаходяться гроші та цінні речі. В останньому випадку потерпілому порізали ножем обличчя.

Всіх злочинців затримали на орендованій квартирі. В помешканні правоохоронці знайшли безліч мобільних телефонів та ювелірних виробів. Наразі всі чоловіки знаходяться в СІЗО під арештом.

EXMO affiliate program