У Кіровограді злочинці відібрали та розбили Інфініті

20 октября 2014 г. в 16:49

У Кіровограді злочин на замовлення – двоє чоловіків зі зброєю напали на водія престижного джипу Інфініті та відібрали автомобіль. Однак свого заказу замовник так і не дочекався. Автомобіль потрапив в аварію і перетворився на купу металобрухту.


Даішники влаштували погоню за злочинцями і затримали вже у сусідній Черкаській області. Там угонщики зіткнулися з легковим автомобілем, внаслідок чого обидві машини відновленню не підлягають. До лікарні потрапили як злочинці, так водій та пасажир постраждалого Фольксвагена. Одному із крадіїв 33 роки, він раніше судимий за аналогічні злочини. Замість грошей за угон джипу вартістю майже мільйон гривень рецидивіст з напарником отримають тривалі строки ув’язнення.


Олександр Матвеєв, начальник відділення ДАІ з обслуговування м. Сміла та Смілянського району:

Трьома нарядами ДПС проводилось переслідування даного автомобіля. Від великої швидкості автомобіль винесло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся із автомобілем, що рухався в зустрічному напрямку.


Олександр Козубенко, начальник Управління карного розшуку міліції Черкащини:

Відкрито провадження за ч.3 ст.289 це незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя. Санкція статті передбачає від 5 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

EXMO affiliate program