У Криму брат депутата двічі намагався підірвати пансіонат

23 июня 2011 г. в 08:46

Рідний брат депутата Массандрівської селищної ради Сергія Щолкіна двічі лякав вибухами курортний комплекс Ripario Hotel Group (колишній пансіонат "Прибережний"), розташований у Ялті.

1.jpgПро це сайту "Крим.Комментарі " повідомило джерело в Ялтинському міськуправлінні міліції.

"Ігор Щолкін є рідним братом депутата Сергія Щолкіна. В обох випадках він знаходився в стані алкогольного сп'яніння", - повідомило джерело.

Вперше до погроз чоловік вдався у травні. Перебуваючи на території пансіонату з балоном вибухонебезпечного газу, він погрожував себе підірвати.

Зі слів затриманого, основним мотивом до вчинення даних дій його підштовхнула образа.

"1 травня в кафе, розташованому на території пансіонату, невідомі хулігани побили його. Злопам'ятний молодик не знайшов кращої ідеї, крім як підірвати себе і пансіонат. Реалізувати свій злочинний задум він вирішив за допомогою газового балона, який приніс з дому. Причому у своїх поясненнях хлопець уточнив, що балон був майже порожній, тому вибухнути повинен був з особливим масштабом", - розповіли у кримській міліції.

Півтора місяці потому правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що в пансіонаті "Прибережний" закладена бомба. Правоохоронці бомбу не знайшли, але з'ясували, що телефонував той же чоловік.

 

У Криму брат депутата двічі намагався підірвати пансіонат

EXMO affiliate program