У Криму жінка пішла в магазин за продуктами і безслідно зникла

6 июля 2013 г. в 10:52

Через тиждень пошуків оперативники отримали інформацію, що людина може бути мертва, а до злочину причетна її сусідка. Односельці помітили, як на її подвір’ї за ніч з’явився великий свіжий насип.


Співробітники міліції навідались до будинку і поцікавились у хазяйки походженням насипу. Жінка помітно занервувала і не змогла нічого пояснити. Коли насип розкопали, у ямі знайшли людське тіло. Це була та сама зникла жінка.


Ірина Бессараб, прес-офіцер Сакського МВ міліції:

В домовладении подозреваемой сотрудники милиции обнаружили тело пропавшей без вести пенсионерки с признаками насильственной смерти. Тело было обнаружено в яме во дворе на приусадебном участке недалеко от курятника.


Хазяйка зізналася в злочині і розповіла, що вбила жінку з необережності. Мовляв, та перша затіяла бійку і полізла на неї з кулаками, тож вона змушена була оборонятися.


Коли жертва впала, хазяйка її задушила, після чого вкинула тіло в яму на подвір’ї і закопала. Загиблій було 57 років.


Ірина Бессараб, прес-офіцер Сакського МВ міліції:

Хозяйка домовладения одела ей на голову 2 целлофановых пакета, после чего верёвкой туго завязала их на шее потерпевшей. В результате чего и наступила смерть.


Як з’ясувалось, причиною розбірок між жінками були гроші. Хазяйка є ромкою і гадає на картах, загибла часто платила їй за ворожіння. Однак прогнози ніколи не збувались і жінка зрозуміла, що її просто дурять. Ошукана зажадала повернення грошей та це для неї закінчилося вбивством.


Сергій Дяченко, начальник Сакського МВ міліції:

Потерпевшая давала денежные средства ей. Когда потерпевшая пришла, один из мотивов, пришла требовать возврата своих денег, которые она давала, подозреваемая не захотела их отдавать, вот, решила совершить убийство её и спрятать труп.


Правоохоронці закликають людей не вірити у маячню про гадання і тим паче не віддавати це гроші. Єдине пророцтво, яке збудеться насправді, це сувора відповідальність, яку Кримінальний кодекс передбачає за жорстокий злочин.


Сергій Дяченко, начальник Сакського МВ міліції:

Срок лишения свободы по данному виду правонарушения предусмотрен до 15 лет лишения свободы.

EXMO affiliate program