У Криму парубок зарізав трьох чоловік, тому що вони здавалися йому монстрами

30 мая 2011 г. в 15:05

У Криму 21-річний хлопець зарізав трьох людей і ще двох важко поранив.

 

Парубок заявив , що боровся з демонами. Жертвами безумця стали родичі та близькі друзі. За даними правоохоронців, хлопець перебував під дією галюциногенів.

Моторошний злочин стався на базі відпочинку. Молодий чоловік приїхав туди в гості до родичів. Увечері хлопець пішов розважатися до нічного клубу і повернувся додому лише під ранок. Після цього молодик почав кидатися з ножем на всіх, кого бачив. Поки безумця не спинила міліція, він зарізав трьох і ще двох людей важко поранив. Усі вони доводились йому родичами та близькими друзями.

Анатолій Місюра, перший заступник начальника міліції Криму:

От его рук пострадал один из совладельцев базы. Он нанёс ему ножевое ранение, перерезал горло, человек умер. Двоих рабочих, которые готовили базу отдыха к летнему сезону, он убил на месте. И ещё двоих он тяжело ранил, которые сейчас находятся на лечении в больнице.

За словами хлопця, після дискотеки до нього буцімто прийшло видіння демонів. Щоб звільнити від них світ, чоловік взяв ніж і почав їх убивати. Свідки стверджують, що у нічного клубу молодик вживав багато спиртного та наркотиків.

Анатолій Місюра, перший заступник начальника міліції Криму:

Со слов самого задержанного, он в каком-то мире иллюзий, монстры, он убивал. Т.е. жил где-то в потустороннем мире. Вот причину этого потустороннего мира надо будет и установить милиции совместно в медиками.

Зараз затриманий проходить судово-психіатричну експертизу. За групове вбивство хлопцю загрожує довічне ув’язнення. Неадекватний стан не звільняє його від покарання. Алкогольне та наркотичне сп’яніння лише поглиблює його провину.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

У Криму парубок зарізав трьох чоловік, тому що вони здавалися йому монстрами

EXMO affiliate program