У Криму подружжя пенсіонерів скрутило озброєного грабіжника

19 октября 2011 г. в 19:20

Злочинця, який погрожував ножем та ломом, господарі закидали 3-літровими банками з консерваціями.

vor2.jpg

 

Інцидент стався у Керчі. Подружжя пенсіонерів помітило, що з їхнього господарства кілька днів зникали речі, однак піймати злочинця на гарячому не вдавалось. Увечері чоловік та жінка вирішили іще раз перевірити замки та двері і сталося неймовірне. На подвір’ї подружжя віч-на-віч стикнулося із чоловіком у масці. У руках той тримав ніж та лом. Зрозумівши, що нарешті попався, чоловік кинувся на людей.

У ході бійки господар та злочинець перемістилась до кухні. Там злочинець відкинув ніж та почав душити пенсіонера ломом. На допомогу чоловіку прийшла дружина. Жінка схопила банки з консерваціями, які стояли на підлозі, та почала їх трощити об голову грабіжника.

Зінаїда Олександрівна, пережила напад:

Я больше всего боялась, чтобы его на смерть не убить. Вот чего моя душа боялась. Вот так легонько его, может, одумается.

Непритомного злочинця в огірках та маринаді забрала міліція. Зараз чоловік у лікарні, однак медики втішають – пацієнт житиме. Проти нього порушили кримінальні справи за розбійний напад та крадіжку. Чолов’язі загрожує 12-річне позбавлення волі.


Сергій Набережний, начальник 1-го Відділу міліції Керчі:

За мою практику 15 лет подобных случаев было один раз и то, это очень редко. Хотелось бы, чтобы люди поступали как наши пенсионеры, не боялись. Хотя это наша работа делать, но без их помощи нам будет тяжело.

За проявлену мужність правоохоронці нагородили подружжя грамотою та квітами. Самі пенсіонери запевняють – ніякої випадковості у сутичці з бандитом не сталося. Чоловік та жінка все життя прожили у любові, тому залишилися відданими і боронили одне одного до кінця.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Криму подружжя пенсіонерів скрутило озброєного грабіжника

 

EXMO affiliate program