У Криму похолоднішає і пройдуть дощі

21 июля 2011 г. в 12:31

Найближчими днями в Криму похолоднішає і пройдуть дощі, викликані проходженням атмосферного фронту. Потім, за прогнозами синоптиків, знову запанує звичайна для Криму в цей час погода.

6.jpg"21 липня очікуємо таку температуру: за даними наших київських колег, +33... +38 градусів, за нашим прогнозом - +31... +36. Температура так підвищується перед фронтом, який пройде 22 і 23 липня. Разом з ним прийде і похолодання: температура знизиться до +25... +27 градусів за Цельсієм, очікуються короткочасні дощі. А вже з 25 липня повітря прогріється до 38 градусів", - повідомили у кримському Гідрометцентрі газеті "Сегодня".

Порівняно з минулим роком, нинішній липень на півострові більш прохолодний, що пов'язано з частими дощами - хоча для Криму це звичайне явище.

"За багаторічними спостереженнями, цей місяць вважається найбільш спекотним. Найвища температура повітря у середньому за липень була в 2002-му - +35 градусів, а в 1999-м найнижча в середньому за місяць - +19 градусів", - розповіли фахівці.

Крим залишається одним з найпопулярніших місць відпочинку українців. Утім, цього року, за даними соціологічного опитування, 66% населення не планують кудись їхати у відпустку

 

Источник: segodnya.ua

 

У Криму похолоднішає і пройдуть дощі

 

EXMO affiliate program