У Криму розкрили гучне вбивство повії-мусульманки

22 августа 2011 г. в 10:44

Кримська міліція розкрила гучне вбивство відомої валютної повії, яке сталося в Сімферополі в 1998 році.

 nar4.jpg

Тоді в готелі "Україна" жорстоко вбили дівчину з мусульманської родини на ім'я Севіля, яка займалася проституцією і у вузьких колах отримала прізвисько Золотий Фазан за пристрасть до золотих прикрас.

У той день 13 років тому дівчина перебувала в сауні готелю з чоловіком кавказької зовнішності. Після того, як він пішов, банщиця і знайшла понівечене тіло дівчини.

Це вбивство тоді отримало широкий резонанс, оскільки постраждала була з мусульманської родини, яка мешкає в передмісті Сімферополя. Коли батьки дізналися, чим вона займалася, то навіть не приїхали на похорон.

Спочатку в причетності до вбивства запідозрили одного сімферопольця вірменського походження, однак доказів не вистачило, чоловіка довелося відпустити і він втік до Нагірного Карабаху.

Але зараз виявилося , що він справді був не винен. Дівчину вбив 43-річний уродженець Азербайджану Алі-Огли, який довгі роки проживав в Запоріжжі і був пов'язаний з азербайджанським кримінальним співтовариством.

У жовтні 1998 року Алі приїхав до Сімферополя всього на день - у нього мала відбутися тут зустріч. Після неї він вирішив "зняти напругу" у товаристві повії, але у сауні вони посварилися. Алі спочатку вдарив дівчину в обличчя, а коли вона впала, у нестямі від злості почав її жорстоко бити.

Коли нещодавно міліціонери вийшли на слід справжнього вбивці, він уже перебував за ґратами за подвійне вбивство двох жінок, скоєне у Запоріжжі.

 

Источник: tsn.ua

 

У Криму розкрили гучне вбивство повії-мусульманки

EXMO affiliate program