У Криму затримали групу автозлочинців. Аферисти перепродавали крадені машини

28 марта 2011 г. в 10:24

Щоб у покупців не виникало зайвих питань, шахраї прикривались посвідченнями співробітників міліції.
Жертвою аферистів став мешканець Алушти. Чоловік знайшов оголошення про обмін машин і здійснив давню мрію.

Обміняв свою стару іномарку з доплатою на новий, як він вважав, автомобіль КІА в інших автовласників. Однак радість водія була передчасною. Ретельно оглянувши авто, він з’ясував, що номери в ній перебито та й самі документи липові.

Сергій Щекочихин, начальник МРЕВ: В результате проверки было установлено, что документы предоставленные являются поддельными, номер кузова подвергался изменениям.

Аферистів, які продали крадену машину, затримали під час спроби втекти з півострова. Троє чоловіків наказали їх відпустити та пред’явили посвідчення працівників міліції. Документи, як з’ясувалось, були фальшивими. Проте це була далеко не єдина несподіванка. Під час обшуку їхнього авто інспектори знайшли ще й електрошокер та наркотики.



Володимир Степанчук, командир Красноперекопського взводу ДПС: Также было обнаружено в салоне ав-ля в сумке вещество растительного происхождения со специфическим запахом, похожее на марихуану, на коноплю.

За даним фактом порушено відразу кілька кримінальних справ. Поживитися на чужому горі у пройдисвітів не вийшло. Гроші і автомобіль, який вони видурили, міліція повернула законному власнику.

 

 У Криму затримали групу автозлочинців. Аферисти перепродавали крадені машини

EXMO affiliate program