У Луганську чоловік обікрав машину - здобиччю злочинця стала повна сумка йогуртів

25 июля 2011 г. в 11:08

Щоб пошвидше збути ласощі, злочинець запропонував купити їх першим ліпшим перехожим. Ними виявились двоє співробітників міліції.

8.jpg

 

Десятки упаковок з йогуртом лежали у цій легковій машині. Злочинець дочекався, коли водій піде до магазину і ножицями зламав в автомобілі замок. Здобиччю чолов’яги стала повна сумка йогурту. Щоб збути ласощі до повернення водія, запропонував купити їх першим ліпшим перехожим. Ними виявились двоє співробітників міліції.

Сергій Малик, начальник карного розшуку:

За кражу личного имущества из автомобиля по ул. Обороны по горячим следам был задержан 42-летний гр-ин г. Алчевска, ранее судимый за кражи.

За словами колишнього зека, йому терміново були потрібні гроші. Чоловік приїхав в гості до приятеля і на радощах просадив усі кошти на випивку. На гроші від продажу йогурту він буцімто хотів купити зворотній квиток.


Правоохоронці дочекались, поки власниця машини повернеться, та повернули усі викрадені речі та кисломолочні продукти. Затриманого ж доставили до відділку та порушили кримінальну справу.

Нині рецидивісту світить п’яте в житті ув’язнення. Спогад про останню крадіжку за ґратами його точно не травмуватиме. Адже рекламних агентів з йогуртами до тюрми точно не пускають.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Луганську чоловік обікрав машину - здобиччю злочинця стала повна сумка йогуртів

 

EXMO affiliate program