У Луганську чоловік убив Бетмена. Той вдерся до його квартири та почав душити

28 июня 2011 г. в 11:08

На правоохоронців чекав шок. Як з’ясувалось, людина-кажан господареві просто наснилась, але труп у його приміщенні був справжнім. Кому він належав – не знав сам хазяїн.

13.jpg
Інцидент стався у багатоквартирному будинку. До міліції серед ночі подзвонив чоловік і повідомив, що вбив Бетмена. Той буцімто через балкон вдерся до його квартири та почав душити. Правоохоронці припустили, що мають справу з божевільним – оселя господаря розташовувалась на 8-му поверсі.


Убив Бетмена:

Вы когда обращались в милицию, вы говорили, что к вам залез через балкон.. – Совершенно верно – Бетмен! А потом объясняют мне, что нет, он у тебя спал. – А с чего вы решили, что он через балкон залез? – Ну, приснилось, может.


Коли наряд міліції прибув на місце, господар перебував у стані сильного сп’яніння. У його помешканні справді знайшли мертвого чоловіка, однак на голлівудську людину-кажана той аж ніяк не був схожий. Покійник не мав плаща та крил і був лише у спідній білизні. Коли хазяїн почав тверезіти, йому здалося, що загиблий Бетмен приходив до нього і раніше.

Господар упізнав у загиблому свого приятеля. Чоловіки напередодні пиячили разом і той залишився ночувати в гостях. Однак уночі обох пияк, схоже,  спіткав напад білої гарячки.

Як з’ясували слідчі, Бетмен і його вбивця були ровесниками – чоловікам виповнилось по 72 роки. Обидва любили заглядати в чарку і в одного горілка забрала пам’ять, а інший втратив через неї життя. Пам’ятайте про це.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Луганську чоловік убив Бетмена. Той вдерся до його квартири та почав душити

EXMO affiliate program