У Луганську можуть розстріляти мирних людей від імені "Правого сектору"

17 апреля 2014 г. в 10:24

У Луганську російські диверсанти планують провокацію проти мирного місцевого населення з метою підставити націоналістів з "Правого сектору" й відкрито напасти на Україну.


Про це повідомив очільник прес-служби східного штабу "Правого cектору" Ігор Мосійчук, передає Gazeta.ua .


Зокрема, активіст розповів, що сепаратисти, які забарикадувались у будівлі управління Служби безпеки України в Луганську, мають намір з використанням вогнепальної зброї напасти саме на проросійськи налаштованих мешканців міста й убити кількох людей.


"За нашими даними, серед розстріляних жертв мають обов'язково бути жінки та діти", - уточнив Мосійчук.


За його словами, провокатори планують залишити на місці злочину предмети, які символізують "Правий сектор", таким чином підло підставивши організацію в очах луганців.


"Така провокація стане чудовим приводом для Путіна, аби ввести свої війська на територію Луганської області", - наголосив громадський діяч.


Він уточнив, що наразі в місті Луганську не перебуває насправді жодного представника "Правого сектору".


"Всі активісти організації дислокуються на наших базах, проходять військові вишколи у деяких частинах української армії, аби згодом взяти активну участь у спротиві російським агресорам", - додав Мосійчук.


А от депутат Верховної Ради від фракції "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Геннадій Москаль заявляє про підготовку російськими спецслужбами масштабних провокацій у західних областях 28 квітня, в день створення дивізії СС "Галичина".

EXMO affiliate program