У Луганську на будівельному майданчику знайшли рештки людини

30 июня 2011 г. в 11:38

Хтось убив чоловіка, після чого замкнув у вагончику та підпалив.

6a.jpg За словами свідків, напередодні загибелі поряд з небіжчиком ошивався підозрілий тип. Чоловік мав особливу прикмету – увесь був у наколках.

Інцидент стався на покинутому будівельному майданчику. Там серед білого дня зайнявся вагончик. Коли рятувальники відімкнули його та загасили вогонь, усередині знайшли рештки людини. Очевидці розповіли, що в халабуді жило двоє бомжів. Один з них загинув у вогні, а інший зник.

Інформація про татуювання зіграла вирішальну роль у розшуку підозрюваного. Вкритого наколками чоловіка знайшли у недобудові, поблизу якої стояв вагончик. Це був той самий приятель, який проживав із загиблим та зник. Хлопець одразу зізнався у злочині.

За словами Сергія, галерею наколок він набив на зоні. Там хлопець відбував покарання за вбивство . Після звільнення 24-річний парубок опинився на вулиці. Прихисток Сергій знайшов у вагончику такого ж як він волоцюги. Чоловіки гаяли час за горілкою. За словами хлопця, він убив приятеля, бо той буцімто неправильно попросив у нього води.

Сергію світить 15 років позбавлення волі, однак до зони, каже він, йому не звикати. Адже з 14-ти він окрім неї нічого іншого в житті не бачив. У свої 24 кримінальник не вміє писати і читати та жодного дня не був у школі.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Луганську на будівельному майданчику знайшли рештки людини

EXMO affiliate program