У Луганську пограбував чоловіка-каліку і побив його милицями, на яких той пересувався

1 июля 2011 г. в 12:07

Після цього грабіжник напав на пенсіонерку та відібрав сумку. Потерпілі були одностайні у своїх висновках: «Мабуть, йому в голову стукнула сеча!» 

6.jpg
Першою жертвою грабіжника став Володимир Вікторович. Чоловік отримав важкий перелом ноги і пересувається на милицях. За словами Віктора, він пішов оплачувати комунальні послуги, коли на нього напав невідомий чоловік. Той почав бити каліку його ж милицями.

Здобиччю нападника стали всього 30 гривень і цього, вочевидь, йому здалось замало. Минуло 15 хвилин і злочинець знайшов собі нову ціль. Цього разу жертвою стала жінка, яка йшла із сумками.

Жінка здійняла лемент і це допомогло. На її крики прибіг молодий чоловік, який погнався за нападником. Парубок догнав злочинця і затримав до прибуття міліції.

Завдяки своїм діям Сергій не лише повернув жінці її речі, а ще й збагатився на 500 гривень. За нетиповий для сучасних молодих людей вчинок правоохоронці нагородили його грамотою та грошовою премією.

Кривдником інваліда та пенсіонерки виявився місцевий волоцюга. Чоловік багато разів був судимий, тож чудово знає, як поводитися у міліції. Під час допитів він усіляко заперечував свою провину.

Потерпілі від його нападів люди одностайні у своїх поглядах – у злочинця не все гаразд із головою. Адже калічити інвалідів та пенсіонерів може тільки божевільний.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Луганську пограбував чоловіка-каліку і побив його милицями, на яких той пересувався

EXMO affiliate program