У Луганську затримали двох серійних ґвалтівників. Старшому 24, молодшому – лише 16 років

29 августа 2011 г. в 17:18

Хлопці нападали на молодих дівчат, грабували та вчиняли наругу. Щоб жертви не чинили опору, їм зав’язували очі та били електрошокером.

15.jpg

Перше повідомлення про наругу над дівчиною надійшло ще в середині літа. Жертвою зловмисників стала 19-річна студентка. Двоє чоловіків затягнули молоду жінку до машини, відвезли в лісосмугу, де жорстоко побили, пограбували та зґвалтували.


Напади та зґвалтування дівчат почали ставатися систематично. Маскуючись під таксистів, двоє незнайомців заманювали жінок до машини, де обкрадали та ґвалтували. На кінець літа кількість жертв насильників сягнула майже десятка.


Збоченців затримали по гарячих слідах. У хлопців знайшли викрадені прикраси, мобільні телефони і той самий електрошокер, яким  вони погрожували дівчатам. Старшому з хлопців 24, молодшому – лише 16 років. Після закінчення школи учень нікуди не влаштувався і попросився до приятеля на підробітки. Той заробляв таксуванням і також мав потребу у грошах. Після спільної випивки парубки вирішили грабувати дівчат.

15a.jpg

У старшого із затриманих уже є дитина і скоро має з’явитися ще одна. Однак свого тата дітлахи побачать не скоро. Чоловіку та його напарнику світить 12 років колоній. Дівчатам, які упізнали у затриманих своїх нападників, просять звернутися до міліції. Тепер насильники нічого вже їм не вдіють.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Луганську затримали двох серійних ґвалтівників. Старшому 24, молодшому – лише 16 років

EXMO affiliate program